O nama

Kompanija “Heres”  osnovana je 2009. godine sa sedištem u Bačkoj Palanci. Od trenutka osnivanja, iz godine u godinu, kompanija ima trend  primetnog  rasta  proizvodnje, što rezultira preseljenjem kompanije na lokaciju u Kulu koja više zadovoljava proizvodne obime. Na samom početku firma se bavila proizvodnjom kućne hemije da bi se kasnije proširila i na proizvodnju  praškastih prehranbenih proizvoda. Od 2014. godine kompanija uvodi još jedan proizvodni program i počinje sa proizvodnjom PET ambalaže, da bi  u 2015. godini startovala i sa proizvodnjom PET predformi.

Šireći proizvodnju uvodeći nove tehnologije “Heres” se specijalizuje za proizvodnju deterdženata i sredstava za čišćenje u domaćinstvu,  te postaje predvodnik u lansiranju novih i inovativnih proizvoda na tržište. Svoje proizvode, osim na domaćem tržištu, uspešno prodaje i na tržištima zemalja u regiji a i šire.

Prvi sopstveni brend iz palete proizvoda kućne hemije “Time” lansiran je 2009. godine, a potom su došle robne marke iz oblasti sredstava za čišćenje u domaćinstvu “Magic“ , kao i kolekcija omekšivača “Life”.  Već po prvom plasmanu,  omekšivači  iz “Life” kolekcije (“Life Mistral ” i “Life Soft white”) - brižljivo odabranih mirisnih nota i vrhunskog kvaliteta, postali su naš zaštitni znak i jedan od najprepoznatljivijih brendova u Srbiji.

Uvođenje odgovarajućih domaćih i međunarodnih standarda, usavršavanje tehnologije i ulaganje u sopstvene razvojne potencijale formiraju našu piramidu uspeha, na čijem vrhu se nalaze kvalitetan proizvod i zadovoljan kupac.